Våre fasiliteter

I våre nye lokaler på Paradis i Bergen, har vi i tillegg til lyse og velutstyrte behandlingsrom også moderne og romslige treningslokaler og garderobefasiliteter. Senteret er universelt utformet og med blant annet heis. Vi tilbyr parkering i garasjekjeller og utenfor klinikken. Vi ligger ca 2 minutters gangavstand fra Bybanestoppet Paradis.

Du finner et eget 120 m2 stort areal som er forbeholdt trening med utstyr som manualer, kettlebells og et eget kondisjonsområde med apparater som tredemøller, elipsemaskiner, sykler, romaskiner samt styrkeapparater for hele kroppen.

Alt utstyr er av det nyeste og beste på markedet, utelukkende fra Qicraft, Technogym. I tillegg til dette har vi en egen sal for trening i gruppe med erfarne instruktører.

OMNIA

Paradis Helse tilbyr det allsidige og funksjonelle treningskonseptet OMNIA!

OMNIA passer for både nybegynnere og erfarne mosjonister. Her kan du trene styrke, fleksibilitet, balanse og utholdenhet på egenhånd eller med fysioterapeut i en gruppe på maksimum 8 deltagere. Du får da personlig oppfølging i forhold til belastning og teknikk og du vil lære deg øvelser som kan tas med videre i egentrening. Dette er en sosial og effektiv treningsform der du kan justere både motstand og intensitet etter eget ønske.

Denne må oppleves!