Våre fasiliteter

I våre nye lokaler på Paradis i Bergen, har vi i tillegg til lyse og velutstyrte behandlingsrom også moderne og romslige treningslokaler og garderobefasiliteter. Senteret er universelt utformet og med blant annet heis. Vi tilbyr parkering i garasjekjeller og utenfor klinikken. Vi ligger ca 2 minutters gangavstand fra Bybanestoppet Paradis.

Du finner et eget 120 m2 stort areal som er forbeholdt trening med utstyr som manualer, kettlebells og et eget kondisjonsområde med apparater som tredemøller, elipsemaskiner, sykler, romaskiner samt styrkeapparater for hele kroppen.

Alt utstyr er av det nyeste og beste på markedet, utelukkende fra Qicraft, Technogym. I tillegg til dette har vi en egen sal for trening i gruppe med erfarne instruktører.

OMNIA

Paradis Helse tilbyr det allsidige og funksjonelle treningskonseptet OMNIA!

OMNIA passer for både nybegynnere og erfarne mosjonister. Her kan du trene styrke, fleksibilitet, balanse og utholdenhet på egenhånd eller med fysioterapeut i en gruppe på maksimum 8 deltagere. Du får da personlig oppfølging i forhold til belastning og teknikk og du vil lære deg øvelser som kan tas med videre i egentrening. Dette er en sosial og effektiv treningsform der du kan justere både motstand og intensitet etter eget ønske.

Denne må oppleves!

Paradis Helse

Sandbrekkevegen 13, 5231 Paradis
465 04 000 | post@paradishelse.no

Åpningstider

Mandag: 08:00 – 20:00
Tirsdag: 08:00 – 20:00
Onsdag: 08:00 – 20:00
Torsdag: 08:00 – 20:00
Fredag: 08:00 – 16:00
Lørdag: 10:00 – 13:00

Facebook

Følg med på hva som skjer

FACEBOOK

Instagram

Følg med på hva som skjer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.