Personlig trener

Er du klar for å endre livsstil eller har spesifikke mål, men vanskeligheter med å komme i gang på egenhånd? Trenger du motivasjon, struktur og kontinuitet i treningen? Våre personlige trenere ved Paradis Helse hjelper deg med å nå dine mål.

Kartlegging

Etter en grundig kartlegging av ditt utgangspunkt, dine mål og behov vil våre personlige trenere skreddersy et helhetlig program for deg.

Våre personlige trenere tilbyr InBody analyse som måler blant annet vekt, hvilestoffskifte, mengde muskler og fett og oppsamling av fett rundt indre organer. Testen er helt ufarlig, men skal ikke gjennomføres av personer med pacemaker eller av gravide i første trimester.

PT i gruppe

Kom i form sammen med PT i gruppe! Samle venner, kollegaer eller familie og tren sammen 2-8 personer med personlig trener. Vi gir dere effektive og morsomme treningsøkter og skreddersyr et treningsopplegg etter deres ønsker og mål. Treningen kan foregå både i sal og på apparater og alle deltagere får individuell tilpasning og oppfølgning. Motiverende og moro!