Nå åpner Paradis Helse!

1. april åpner vi endelig dørene til vårt tverrfaglige helsesenter. Velkommen til nye og moderne lokaler på Paradis!

– Vi gleder oss veldig til å vise frem det vi har jobbet med de to siste årene, og håper at mange ønsker å ta turen innom, sier fysioterapeut og gründer av Paradis Helse, Bibbi Duus.

Sammen med svigerinnen, Ingrid Rokstad, starter hun nå opp et helsesenter med ulike behandlere og trenere. Målet er å, på tvers av profesjoner, samarbeide for å kunne gi deg som kunde et bra og helhetlig helse- og livsstilstilbud.

Vi har alt «in-house»

Paradis Helse skal være et sted hvor du kan få hjelp til en eller flere utfordringer innen helse og livsstil. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester og teamet vårt består av fysioterapeuter, personlig trener, lege, ernæringsfysiolog, massør og yogaterapeut.

– Tanken med helsesenteret vårt er å kunne oppfylle flere ønsker og løse eventuelle sammensatte problemstillinger, alt på ett sted. Lurer du for eksempel på om du har høyt kolesterol, er dette noe jeg som lege kan undersøke. Blir det påvist, kan det være behov for en kostholdsendring og mer fysisk aktivitet. Jeg kan da koble inn vår ernæringsfysiolog for å hjelpe deg med en kostholdsplan og vår personlige trener eller fysioterapeut som kan sette opp ett strukturert treningsprogram for deg, sier lege på Paradis Helse, Ingrid Rokstad.

Etter en gitt periode vil de ulike behandlerene sammen kunne vurdere effekten av disse tiltakene og tilpasse videre oppfølging.

– Ønsker du å trene på egenhånd kan du også gjøre det ved vårt senter, eventuelt kan du trene sammen med flere på våre gruppetimer. Her vil det kun være plass til 10-12 stykker, da vi ønsker å ha muligheten til å tilpasse timene for hver enkelt kunde og deres behov. Fordelen med Paradis Helse er at alt er «in-house». Du trenger kun å forholde deg til ett sted, og blir ikke sendt videre til en annen klinikk med nye behandlere som ikke kjenner deg, sier Duus.

På Paradis Helse vil de ulike behandlerne våre jobbe på tvers av profesjoner, og sikre at du får en best mulig tilpasset behandling, samt god oppfølging. Ved behov kan du også bli henvist til videre undersøkelser i spesialisthelsetjenesten.

Treffer mange, ulike behov

Helsesenteret vårt ligger sentralt på Paradis – med kort avstand til bybanestoppet. Vi har gratis parkeringsmuligheter i bygget med lett tilkomst opp til oss i 2. etg. via heis.

– I utgangspunktet passer Paradis Helse for alle. Det er ikke slik at du trenger å ha et spesifikt problem for å komme hit. Kanskje du bare ønsker å trene litt yoga, ta en avslappende massasjetime eller prøve vår rygg og nakke-gruppetime for å løse litt opp? Hos oss er alle velkommen, sier Duus.

Teamet vårt har et stort spenn i både kompetanseområder og erfaring. Fokuset har vært å finne behandlere som genuint er opptatt av kundene, brenner for faget sitt og som ønsker å bidra til gode valg med tanke på helse. Vi ønsker at Paradis Helse skal være en plass hvor man i en travel hverdag kan ta vare på seg selv, på måter som er dokumentert at gir helsegevinst.

– Det er viktig å understreke at vi ikke er et typisk treningssenter, selv om vi har opplegg for at kundene kan komme og trene på egenhånd. Vi ser for oss en bred målgruppe, og vi har fine tilbud for kvinner og menn i alle aldre. Vi har for eksempel gode tilbud for gravide, som yoga, gravidmassasje eller veiledning hos fysioterapeut i forhold til bekkenplager, sier Rokstad.

Hun er en godkjent allmennlege i spesialisering, med stor interesse for livsstilsrelatert sykdom og forebyggende medisin. På Paradis Helse vil hun også kunne tilby vanlige legetjenester.

Arrangerer åpningsfest

Lokalet nærmer seg helt klart – det moderne utstyret fra Technogym er på plass og de flotte behandlingsrommene og garderobene er klare til bruk. Selve helsesenteret åpner 1. april, og lørdag 6. april arrangerer vi (sammen med dyreklinikken i 1.etg.) en åpningsfest.

– På åpningsfesten vil det være litt aktiviteter – vi tilbyr gratis Inbody-skanning, yogaterapeuten vår skal holde foredrag, det blir snacks og drikke, ballonger og «giveaways» – så her er alle velkommen, sier Duus.

Den første måneden vil det være tilbud og gode rabatter på både medlemskap, massasje, PT og gruppetimer. Er det noe du lurer på eller har spørsmål om, er det bare til å ta kontakt eller stikke innom resepsjonen vår.

– Vi er veldig spente og gleder oss enormt til å komme i gang og vise frem de flotte lokalene våre. Nå har vi jobbet med dette i to år – vært med på hele prosessen fra de store avgjørelsene til de små, så det er utrolig gøy at vi nå endelig er her. Jeg håper at kundene våre vil bli fornøyde og føle seg godt ivaretatt hos oss, det er det som er målet, avslutter Duus.

Sett deg selv og egen helse i fokus – og ta turen innom Paradis Helse!