Massasje

Opplever du smerter og stivhet i kroppen, har du strekkskader eller muskelkramper? Massasje kan brukes som del av en behandling eller som ren avspenning i en stressende hverdag. Vår massør har formell kompetanse innen Thai-massasje, klassisk massasje, gravidmassasje og triggerpunktbehandling.

Thaimassasje 60 min 1 150,-/90 min 1 700,-
Thaimassasje er en dyptgående og relativt kraftig massasjeform hvor massøren bruker sin egen kroppsvekt for å oppnå gode, dype trykk og strekk. Intensitet tilpasses den enkelte kundes behov, men ønsker du en massasje som er mildere og mer avslappende er klassisk massasje et godt alternativ.

Klassisk massasje 60 min 1 150,-
I klassisk massasje bruker vår massør lett til moderat trykk og ulike kna- strekk- og pressteknikker for å bearbeide stiv musklatur og gi deg en avslappende velværeopplevelse. Masserer hele kroppen.

Dyp rygg-/nakke-/skuldermassasje 60 min 1 150,-
I dyp massasje bruker vår massør moderat til kraftig trykk og ulike kna- strekk- og pressteknikker for å bearbeide muskulære plager og løse opp i muskelknuter og spenninger i kroppen.

Detoxmassasje (Lymfemassasje) 90 min 1 800,-
En svært avslappende massasje som stimulerer lymfesystemet og hjelper for økt blodsirkulasjon og redusere hevelser i kroppen.

Gravidmassasje 60 min 1 150,-/90 min 1 700,-
En avslappende, klassisk massasje spesielt tilpasset for gravide. Den gravide kan ligge behagelig på siden med støtte av puter. Dersom man er frisk og har et normalt svangerskap kan gravidmassasje anbefales fra 2. trimester. Massasjen hjelper med å løse opp stiv muskulatur. Den kan også bedre sirkulasjonen og hjelpe mot tunge ben og ømme føtter.

Fotmassasje 45 min 850,-
Grundig og avslappende massasje av føttene som øker sirkulasjonen og bidrar til myke og smidige føtter. Starter med et deilig fotbad.

Fotbad 30 min 599,-

Fotpleie 80 min 1 250,-
Behandlingen starter med et deilig fotbad med skrubb. Deretter får du fotmaske, og mens den virker en herlig sittende skulder-, nakke- og hodebunnsmassasje. Deretter følger stell av hard hud, og behandlingen avslutter med liggende fotmassasje på benk.


Infrarød Sauna
Infrarød Sauna er en behandling der du ligger på en benk i en pose som sender infrarøde varmestråler dypt inn i kroppen. Dette skal bidra til cellefornyelse, hjelpe med smertelindring og gi økt blodsirkulasjon. Det er anbefalt å kombinere behandlingen med massasje. Infrarød sauna egner seg ikke ved graviditet, akutt infeksjon/feber, hemofili (blødersykdom), for barn under 10 år eller om du har drukket alkohol. Dersom du lider av hjerte-karsykdommer eller går på betablokkere eller vanndrivende medisiner, bør du rådføre deg med lege før bruk.
Sauna 60 min 500,-
Massasje 60 min + Sauna 30 min 1 400,-
*PAR-behandling: Sauna 60 min + Massasje 60 min (bytter halvveis) 2 700,-