Massasje

Opplever du smerter og stivhet i kroppen, har du strekkskader eller muskelkramper? Massasje kan brukes som del av en behandling eller som ren avspenning i en stressende hverdag. Vår massør har formell kompetanse innen Thai-massasje, klassisk massasje, gravid massasje og triggerpunktbehandling.

Thaimassasje 60 min 1 150,-
Thaimassasje er en dyptgående og relativt kraftig massasjeform hvor massøren bruker sin egen kroppsvekt for å oppnå gode, dype trykk og strekk. Intensitet tilpasses den enkelte kundes behov, men ønsker du en massasje som er mildere og mer avslappende er klassisk massasje eller Thai-mix massasje et godt alternativ.

Klassisk massasje 60 min 1 150,-
I klassisk massasje bruker vår massør lett til moderat trykk og ulike kna- strekk- og pressteknikker for å bearbeide stiv musklatur og gi deg en avslappende velværeopplevelse. Masserer hele kroppen.

Dyp rygg-/nakke-/skuldermassasje 60 min 1 150,-
I dyp massasje bruker vår massør moderat til kraftig trykk og ulike kna- strekk- og pressteknikker for å bearbeide muskulære plager og løse opp i muskelknuter og spenninger i kroppen.

Fotmassasje 60 min 1 150,-
Grundig og avslappende massasje av føttene som øker sirkulasjonen og gir bidrar til myke og smidige føtter. Starter med et deilig fotbad.

Gravidmassasje 60 min 1 150,-
En avslappende, klassisk massasje spesielt tilpasset for gravide. Den gravide kan ligge behagelig på siden med støtte av puter. Dersom man er frisk og har et normalt svangerskap kan gravidmassasje anbefales fra 2. trimester. Massasjen hjelper med å løse opp stiv muskulatur. Den kan også bedre sirkulasjonen og hjelpe mot tunge ben og ømme føtter.

Detoxmassasje (Lymfemassasje) 90 min 1 800,-
En svært avslappende massasje som stimulerer lymfesystemet og hjelper for økt blodsirkulasjon og redusere hevelser i kroppen.