Massasje

Opplever du smerter og stivhet i kroppen, har du strekkskader eller muskelkramper? Massasje kan brukes som del av en behandling eller som ren avspenning i en stressende hverdag. Vår massør har formell kompetanse innen Thai-massasje, klassisk massasje, gravid massasje og triggerpunktbehandling.

Thai-massasje 60 min 1 150,- / 90 min 1 800,-
Thaimassasje er en dyptgående og relativt kraftig massasjeform hvor massøren bruker sin egen kroppsvekt for å oppnå gode, dype trykk og strekk. Intensitet tilpasses den enkelte kundes behov, men ønsker du en massasje som er mildere og mer avslappende er klassisk massasje eller Thai-mix massasje et godt alternativ.

Klassisk massasje 50 min 990,-
I klassisk massasje bruker vår massør lett til moderat trykk og ulike kna- strekk- og pressteknikker for å bearbeide stiv musklatur og gi deg en avslappende velværeopplevelse. Masserer hele kroppen.

Klassisk massasje rygg 30 min 590,-
30 minutters klassisk massasje av rygg-, nakke- og skulderområdet.

Dyp rygg-/nakke-/skuldermassasje 50 min 1 150,- / 30 min 650,-
I dyp massasje bruker vår massør moderat til kraftig trykk og ulike kna- strekk- og pressteknikker for å bearbeide muskulære plager og løse opp i muskelknuter og spenninger i kroppen.

Ansiksbehadlig med «Gua Sha-stein»
En av de mest umiddelbare effektene etter denne type behandling er at huden din får en fin glød. Gua sha har en midlertidig oppstrammende effekt på huden, gir økt kollagenproduksjon og kan redusere synlighet av fine linjer. Gua sha frigjør også spenning og skulpturerer musklene i ansiktet.

Thai-mix massasje 60 min 1 150,-
Et massasjealternativ for deg som ønsker en velgjørende og avspennende  massasje med moderat trykk. Her kombineres tradisjonelle teknikker fra både Thai og klasssisk massasje. Intensitet og trykk tilpasses den enkelte kunde behov.

Hot Stone 60 min 1 350,- / 90 min 1 800,-
En massasjetype der varme steiner og deilig olje brukes. Massasjesteinene kan øke blodsirkulasjonen din, lindre stress og muskelspenninger. 

Fotmassasje 50 min 850,-
Grundig og avslappende massasje av føttene som øker sirkulasjonen og gir bidrar til myke og smidige føtter. Starter med et deilig fotbad.

Gravidmassasje 50 min 990,-
En avslappende, klassisk massasje spesielt tilpasset for gravide. Den gravide kan ligge behagelig på siden med støtte av puter. Dersom man er frisk og har et normalt svangerskap kan gravidmassasje anbefales fra 2. trimester. Massasjen hjelper med å løse opp stiv muskulatur. Den kan også bedre sirkulasjonen og hjelpe mot tunge ben og ømme føtter.