Massasje

Opplever du smerter og stivhet i kroppen, har du strekkskader eller muskelkramper? Massasje kan brukes som del av en behandling eller som ren avspenning i en stressende hverdag. Vår massør har formell kompetanse innen Thai-massasje, klassisk massasje, gravid massasje og triggerpunktbehandling.

Thai-massasje 60 min 1 150,-

Thai-massasje er en tradisjonell form for massasje som baserer seg på dype trykk og strekk for å løse opp i spenninger i ledd og muskler.

Thaimassasje er en dyptgående og relativt kraftig massasjeform hvor massøren bruker sin egen kroppsvekt for å oppnå gode, dype trykk og strekk. Den gjennomføres på en lav benk med relativt hardt underlag.

Intensitet tilpasses den enkelte kundes behov, men ønsker du en massasje som er mildere og mer avslappende er klassisk massasje eller Thai-mix massasje et godt alternativ.

Klassisk massasje 50 min 850,- 

I klassisk massasje bruker vår massør lett til moderat trykk og ulike kna- strekk- og pressteknikker for å bearbeide stiv musklatur og gi deg en avslappende velværeopplevelse.

Klassisk massasje rygg 30 min 570,-

30 minutters klassisk massasje av rygg-, nakke- og skulderområdet.

Dyp rygg-/nakke-/skuldermassasje 50 min 1 150,-

I dyp massasje bruker vår massør moderat til kraftig trykk og ulike kna- strekk- og pressteknikker for å bearbeide muskulære plager og løse opp i muskelknuter og spenninger i kroppen.

Dyp rygg-/nakke-/skuldermassasje 30 min 650,- 

30 minutters dyp massasje av rygg-, nakke- og skulderområdet.

Thai-mix massasje 60 min 1 150,-

Et massasjealternativ for deg som ønsker en velgjørende og avspennende  massasje med moderat trykk. Her kombineres tradisjonelle teknikker fra både Thai og klasssisk massasje. Intensitet og trykk tilpasses den enkelte kunde behov.

Fotmassasje 50 min 850,-

Grundig og avslappende massasje av føttene som øker sirkulasjonen og gir bidrar til myke og smidige føtter. Starter med et deilig fotbad.

Thai warrior massasje 60 min 1 150,-

Thai warrior massasje er en spesiell form for Thai-massasje med hovedfokus på dype strekk av det store muskelgruppene i rygg, mage og seteregionen. Thai warrior massasje er en intens og aktiv massasjeform som i stor grad utføres ved bruk av massørens og kundes kroppsvekt i samspill. Den gjennomføres på gulvet.

Gravidmassasje 50 min 850,-

Vi tilbyr avslappende klassisk massasje spesielt tilpasset for gravide. Den gravide kan ligge behagelig på siden med støtte av puter. Massasjen har ekstra fokus på ben, føtter, og korsrygg. Dersom man er frisk og har et normalt svangerskap kan gravidmassasje anbefales fra 2. trimester. Massasjen hjelper med å løse opp stiv muskulatur i rygg, bekken, nakke og skuldre. Den kan også bedre sirkulasjonen og hjelpe mot tunge ben og ømme føtter.