Livsstilspakken

Livsstilspakken er et tilbud for deg som ønsker en sunnere kropp og som vil forebygge, og i en del tilfeller reversere livsstilsykdommer som hjerte- og karsykdom, type 2-diabetes, psykiske plager, benskjørhet og risikofaktorer som høyt blodtrykk, høyt kolesterol og overvekt.

Vi har en tverrfaglig tilnærming og du vil få time hos lege, fysioterapeut og ernæringsfysiolog som samarbeider om et strukturert og individuelt opplegg tilpasset dine mål og din helsetilstand.

Livsstilspakken inkluderer:

  1. Helseundersøkelse hos lege med blodtrykksmåling, urinprøve og blodprøver som blant annet måler kolesterolprofil, langtidsblodsukker, nyre- og leverfunksjon, vitaminstatus, stoffskifte og grad av inflammasjon i kroppen. EKG (hjertediagram), spirometri (lungefunksjontest) og diverse andre undersøkelser når aktuelt.
  2. Kartlegging av muskel- og skjelettplager, InBody analyse og andre aktuelle målinger hos fysioterapeut
  3. Kostholdskartlegging og veiledning hos ernæringsfysiolog
  4. Individuelt trenings-, kostholds- og eventuelt behandlingsopplegg tilpasset din helse og dine mål

Aktuelle kontrollprøver og undersøkelser utføres deretter med intervaller avhengig av din helsetilstand og resultater evalueres fortløpende. Etter gjennomført program kan du få tilpasset et vedlikeholdsopplegg med intensitet og oppfølging etter eget ønske.

Paradis Helse ønsker å inspirere, motivere og veilede deg til en sunnere kropp og til gode valg med tanke på egen helse og livsstil. Vi hjelper deg med å komme i gang, vedlikehold og varig endring!

Paradis Helse

Sandbrekkevegen 13, 5231 Paradis
465 04 000 | post@paradishelse.no

Åpningstider

Mandag: 08:00 – 20:00
Tirsdag: 08:00 – 20:00
Onsdag: 08:00 – 20:00
Torsdag: 08:00 – 20:00
Fredag: 08:00 – 16:00
Lørdag: 10:00 – 13:00

Facebook

Følg med på hva som skjer

FACEBOOK

Instagram

Følg med på hva som skjer