Kostholdsveileder

Våre kostholdsveiledere kan hjelpe deg med livsstilsendring ved ønske om vektnedgang og vektoppgang. De kan også hjelpe deg å optimalisere ditt kosthold mot bedre treningsresultater. Du bestiller time under «Personlig Trener» i vår timebestilling.

Ønsker du hjelp med kostholdet og lurer på hvordan du skal gå fram?

Det vi spiser og drikker påvirker helsen og endring av kostholdet kan være et godt alternativ til andre behandlingsformer. Det er godt dokumentert at omlegging til et sunnere kosthold og mer fysisk aktivitet kan senke risikoen for en rekke livsstilssykdommer. Videre kan kostholdsendring bidra til å økt overskudd og reduksjon av mageplager.

Du trenger heller ikke å ha en bestemt plage eller sykdom for å gå til en kostholdsrådgiver. Hvis du har tenkt på at du har lyst til å legge om kosten, har spørsmål knyttet til ditt kosthold eller syns det er vanskelig å komme i gang på egenhånd er også oppfølging hos kostholdsrådgiver egnet for deg.


Hvordan kan oppfølging hos en Kostholdsveileder se ut?

Den første timen går vi gjennom hvordan kostholdet ditt ser ut i dag, dine hverdagsrutiner og hva du ønsker hjelp med. Basert på dine ønsker og behov går vi gjennom forslag til kostholdsendringer og lager en plan for veien videre. 

Under oppfølgingskonsultasjonene går vi gjennom hvordan planen fungerer, du kan få svar på spørsmål du måtte ha, og vi finner løsninger på eventuelle utfordringer du har møtt på siden sist. Har du oppdaget at noe ikke fungerer helt eller om det er noe du savner, hjelper vi deg med justeringer og måltidsforslag slik at opplegget til enhver tid er optimalt tilpasset dine behov.

En stor del av helsen vår formes på kjøkkenet, og et smart kosthold som også smaker godt trenger ikke å være tidkrevende eller komplisert.

Få god veiledning og strukturert oppfølging hos våre kostholdsveiledere.