Gruppetimer

Aktivitet bidrar til mestring og glede. Å trene sammen med andre er sosialt og kan øke motivasjonen. Paradis Helse har et utvalg gruppetimer som fokuserer på ulike helsefaktorer som kondisjon, styrke, bevegelighet, pust og avspenning.

Informer instruktøren om det er noe de bør ta hensyn til.

Det er maks 10 deltakere per gruppe. Timen må bookes innen en time før timen starter.

Hvordan melde seg på time i Mindbody?

  1. Trykk på knappen over, «Påmelding gruppetimer via Mindbody»
  2. Logg inn med e-post og passord evt opprett bruker «Create account»
  3. Søk opp Paradis Helse
  4. Meld deg på ønsket time ved å trykk på «Book»

Du kan også melde deg på timer og kjøpe klippekort/medlemskap per mobiltelefon via appen Mindbody:

  1. Last ned appen «Mindbody» i Appstore/Playstore
  2. Logg inn eller opprett bruker
  3. Kjøp klippekort/medlemskap eller book deg på ønsket time ed å trykke på «Book»

Hvorfor bør jeg trene?

Styrke- og kondisjonstrening er per i dag det som er bevist å gi flest helsegevinster mtp smertereduksjon, økt funksjon, forebygging og bedring av livsstilssykdommer som diabetes, hjerte- og karsykdom. Aktivitet gir økt velvære, bedre søvn og ikke minst en sterkere kropp som tåler mer. Informer oss om det er noe du savner på timeplanen vår.

Vi har timer som passer for alle. Øvelser og intensitet tilpasses den enkelte i alle gruppene. Hver gruppe har maks 10 deltakere slik at du får tett oppfølging i gruppetimene.

Styrketrening anbefales de som ønsker å bli sterkere og få mer muskelmasse. Kondisjonstrening gir bedre lunge-, hjerte- og hjernefunksjon. Bevegelighet kan motvirke spenninger i muskler, stivhet i ledd og redusere smerter. Arbeid med pust, holdning og oppmerksomt nærvær som inngår i yoga kan gi bedre håndtering av stressende hverdagssituasjoner, økt kroppsbevissthet og kontakt med seg selv.

25 min

Dynamic Stretching

Enkel bevegelighetstrening der det jobbes dynamisk og statistisk for å øke bevegelsesutslag. Timen passer for alle med friske ledd.

30 min

Mage / Rygg

Fokus på funksjonelle øvelser for å styrke rygg- og kjernemuskulatur. Her utføres mageøvelser, stabiliserende ryggøvelser og øvelser for bedre bekkenbunsmuskulatur.

55 min

Stram opp!

Effektiv, artig, trygg og motiverende fullkroppstrening for alle! Du tilpasser enkelt økten til ditt eget nivå. En time for alle som ønsker å «stramme litt opp».

45 min

Sirkeltrening – Kondisjon

Kom i form med denne timen! Sirkeltrening hvor vi tar i bruk kondisjonsapparater, som Skillrun, Skillmill tredemølle og Skillrow romaskin, samt andre øvelser som garantert får pulsen din opp, uansett utgangspunkt.

45 min

Sirkeltrening – Styrke

Sirkeltrening for både nybegynnere og erfarne mosjonister. En økt med fokus på styrke, men også fleksibilitet, balanse og utholdenhet. Fysioterapeut følger deg opp ift belastning og teknikk, og du lærer øvelser som kan tas med videre i egentrening.

45 min

Puls Intervall

Intervall-økt. En tabata består av 8 runder med 20 sekunder arbeid og 10 sekunder hvile. Med motiverende musikk og få pauser er dette en treningsform som er rask, men effektiv. Og ikke minst, utrolig gøy. Tabata – kondisjon er en gruppetime der målet er å øke kondisjonen med forskjellige type øvelser.

30 min

Intervall Styrke

Intervall-økt. En tabata består av 8 runder med 20 sekunder arbeid og 10 sekunder hvile. Med motiverende musikk og få pauser er dette en treningsform som er rask, men effektiv. Og ikke minst, utrolig gøy. Tabata – styrke er en gruppetime med fokus på å styrke hele kroppen, samt vi får opp pulsen.

45 min

Kroppsvekttrening

En time med kroppsvektsøvelser med fokus på styrke, stabilitet og bevegelighet. Du får pulsen lett opp og får trent hele kroppen uten bruk av utstyr. Nivået tilrettelegges hver enkelt. For deg som ønsker å komme i gang med trening. Gruppen holdes i treningssal.

30 min

Kne- og Hofterehab

Trygg Trening er opptreningstimer ledet av fysioterapeut. Trygg Trening – Kne og Hofte passer for deg som plages med stivhet og/eller smerter i knær og/eller hofter. Her fokuseres det på stabilitet og styrke i lår- og setemuskulatur gjennom funksjonell bevegelighetstrening.

30 min

Sterk Rygg

Trygg Trening er opptreningstimer ledet av fysioterapeut. Trygg Trening – Rygg passer for deg som har ryggplager eller ønsker å forebygge det. Du får trent styrke og bevegelighet i ryggen på en trygg og skånsom måte. Timen er uten hopp og løp, og fokuserer på normalisering av bevegelsesmønstre.

30 min

Skulderrehab

En opptreningstime ledet av fysioterapeut. Passer for deg som plages med stivhet og smerter i skulder- og nakkeområdet. Her settes det fokus på å myke opp muskulatur gjennom funksjonell bevegelighetstrening.

45 min

Yogaterapi

Yogaterapi er en time som passer for alle. Øvelsene blir tilrettelagt etter den enkeltes behov. Avspenning og smertereduksjon kan være målsetning for timen.

60 min

Yoga

Grunnleggende yogaøvelser i moderat tempo. Vi starter med enkle øvelser, bygger etter hvert på og setter sammen flere øvelser og sekvenser. Derfor anbefales det å følge timen regelmessig. Yoga kan bidra til bedre holdning, kjernemuskulatur og søvn. Fokus på pust og avsluttes med kort avspenning. Timen tilrettelegges for alle, men ved helseutfordringer/skader ta gjerne kontakt eller prøv Restorative yoga.

60 min

Restorative Yoga (for alle nivå)

En stressreduserende, deilig yogaøkt i rolig tempo med fokus på pust, tilstedeværelse og oppmerksomhet. Vi veksler på aktiv og myk bevegelse og det å støtte opp og åpne kroppen ved hjelp av utstyr som bolstre, pledd, klosser og belter. Avsluttes med liggende avspenning. Passer for alle, også ved helseutfordringer/skader.

45 min

Yin Yoga (for alle nivå)

Yin Yoga er en rolig og populær yogaform med fokus på passive strekkøvelser for rygg, hofter, skuldre, nakke samt god pusteteknikk. De passive stillingene blir holdt over tid med eller uten hjelpemiddel. Stive områder får økt sirkulasjon og gjenvinner bevegelighet.

Paradis Helse

Sandbrekkevegen 13, 5231 Paradis
465 04 000 | post@paradishelse.no

Åpningstider

Mandag: 08:00 – 20:00
Tirsdag: 08:00 – 20:00
Onsdag: 08:00 – 20:00
Torsdag: 08:00 – 20:00
Fredag: 08:00 – 16:00
Lørdag: 10:00 – 13:00

Facebook

Følg med på hva som skjer

FACEBOOK

Instagram

Følg med på hva som skjer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.