Gruppetimer

Å trene sammen med andre er sosialt og kan øke motivasjonen. Paradis Helse har et bredt utvalg av gruppetimer som fokuserer på ulike helsefaktorer som kondisjon, styrke, bevegelighet, pust og avspenning.

Informer instruktøren om det er noe de bør ta hensyn til.

Det er maks 10 deltakere per gruppe. Timen må bookes innen to timer før timen starter.

Hvordan melde seg på time i Mindbody?

  1. Trykk på knappen over, «Påmelding gruppetimer via Mindbody»
  2. Logg inn med e-post og passord evt opprett bruker «Create account»
  3. Søk opp Paradis Helse
  4. Meld deg på ønsket time ved å trykk på «Book»

Du kan også melde deg på timer og kjøpe klippekort/medlemskap per mobiltelefon via appen Mindbody:

  1. Last ned appen «Mindbody» i Appstore/Playstore
  2. Logg inn eller opprett bruker
  3. Kjøp klippekort/medlemskap eller book deg på ønsket time ed å trykke på «Book»

Hvorfor bør jeg trene?

Styrke- og kondisjonstrening er per i dag det som er bevist å gi flest helsegevinster mtp smertereduksjon, økt funksjon, forebygging og bedring av livsstilssykdommer som diabetes, hjerte- og karsykdom. Aktivitet gir økt velvære, bedre søvn og ikke minst en sterkere kropp som tåler mer. Informer oss om det er noe du savner på timeplanen vår.

Vi har timer som passer for alle. Øvelser og intensitet tilpasses den enkelte i alle gruppene. Hver gruppe har maks 10 deltakere slik at du får tett oppfølging i gruppetimene.

Styrketrening anbefales de som ønsker å bli sterkere og få mer muskelmasse. Kondisjonstrening gir bedre lunge-, hjerte- og hjernefunksjon. Bevegelighet kan motvirke spenninger i muskler, stivhet i ledd og redusere smerter. Arbeid med pust, holdning og oppmerksomt nærvær som inngår i yoga kan gi bedre håndtering av stressende hverdagssituasjoner, økt kroppsbevissthet og kontakt med seg selv.

45 min

Zumba

En time fylt med eksotiske rytmer, god stemning og moro! Her får du kondisjonstrening ved hjelp av enkle steg til musikk, ledet av en zumba-instruktør.

45 min

Puls & Kjerne m/ Jorill

Bli med Jorill på en 45-minutters todelt økt. Første del fokuserer på å få pulsen opp med enkle, men tunge øvelser. Du styrer selv hvor hard økten blir ved valg av øvelsesvarianter og tempo. Andre del inneholder styrkeøvelser for kjernemuskulatur med rolig tempo og fokus på kontakt og kontroll. Timen foregår i yogasalen.

45 min

Sirkeltrening – Styrke

Sirkeltrening for både nybegynnere og erfarne mosjonister. Her trener du gode styrkeøvelser for hele kroppen i gruppe på maksimum 8 deltagere. Du får personlig oppfølging med tanke på belastning og teknikk, og du vil lære deg øvelser som kan tas med videre i egentrening.

45 min

Early Bird

Start dagen din med denne timen! God styrketrening iblandet kondisjonsøvelser for deg som vil starte dagen med en god økt.

45 min

POWER-lørdag

Effektiv, artig og motiverende fullkroppstrening for alle. Vi rullerer på instruktør, så timen blir variert fra gang til gang, men det blir alltid noe styrke og kondisjon. Fin måte å starte helgen på!

30 min

Stretching

Denne timen fokuserer på tøyning, avspenning og ro. Et godt tilbud til deg som kun vil tøye, eller som ønsker å strekke ut og roe kroppen etter en hard økt.

45 min

Tabata m/ Stretching

Intervall-økt. En tabata består av 8 runder med 20 sekunder arbeid og 10 sekunder hvile. Med motiverende musikk og få pauser er dette en treningsform som er rask, effektiv og utrolig gøy. Siste del av timen brukes på god uttøyning.

30 min

Tabata

Intervall-økt. En tabata består av 8 runder med 20 sekunder arbeid og 10 sekunder hvile. Med motiverende musikk og få pauser er dette en treningsform som er rask, effektiv og utrolig gøy!

50 min

Basistrening m/ fysio

Timen er ledet av fysioterapeut. En god time der en fokuserer på hele kroppen: oppvarming til musikk, tøyning, balansetrening, styrketrening og avspenning til slutt. Timen passer for alle og foregår i sal, uten apparater.

60 min

Restorative Yoga/Yin Yoga

Stressreduserende og deilig yogaøkt i rolig tempo med fokus på pust, tilstedeværelse og oppmerksomhet. Vi forsøker å finne ro og balanse ved hjelp av pusteteknikker, bolstre, tepper, klosser og aromaterapeutiske oljer. Passer for alle, også ved helseutfordringer/skader.

60 min

Myk søndagsyoga

Vi inviterer til inspirerende søndagsyoga.
Dette er en time for deg som trenger å stoppe opp litt, lande i egen kropp. Ingen krevende bevegelser eller høyt tempo. Bare ro, varme, rolig musikk og myk yoga som gjør godt for kropp og travle hoder.
Fantastisk for deg som lever et travelt liv, som trenger å lande, for deg med smerter og stivhet, dårlig søvnkvalitet eller for deg som har mye høyprestasjon i hverdagen.

45 min

Styrke Fullkropp m/Jorill

Bli med Jorill på en økt full av inspirerende øvelser og styrketrening for hele kroppen. Timen foregår i treningssalen til motiverende musikk og kan tilpasses alle nivå.

30 min

Mandagsboost!

Start mandagen på en god måte! Mandagsboost! er en variert time med kondisjon- og styrkebaserte øvelser.

30 min

Mage, rumpe & lår

Effektiv mage-, rumpe- & lårtrening på 30 min!

30 min

Styrke Mage

Effektiv magetrening på 30 minutter! Timen tilpasses alle nivå.

30 min

Fredagsboost!

Start helgen med en skikkelig boost! Dette er en effektiv fullkroppsøkt på 30 minutter, med innslag av både styrke og kondisjon. Timen har rullerende instruktør, så du kan forvente variasjon.

30 min

Puls

Få opp pulsen på denne 30-minutters kondisjonstimen. Økten gjennomføres i treningssal og oppsettet vil variere fra gang til gang. Her kan du forvente å bruke både kroppsvekt, frivekter og kondisjonsapparater.