Gruppetimer

Å trene sammen med andre er sosialt og kan øke motivasjonen. Paradis Helse har et bredt utvalg av gruppetimer som fokuserer på ulike helsefaktorer som kondisjon, styrke, bevegelighet, pust og avspenning.

Informer instruktøren om det er noe de bør ta hensyn til.

Det er maks 10 deltakere per gruppe. Timen må bookes innen to timer før timen starter.

Hvordan melde seg på time i Mindbody?

 1. Trykk på knappen over, «Påmelding gruppetimer via Mindbody»
 2. Logg inn med e-post og passord evt opprett bruker «Create account»
 3. Søk opp Paradis Helse
 4. Meld deg på ønsket time ved å trykk på «Book»

Du kan også melde deg på timer og kjøpe klippekort/medlemskap per mobiltelefon via appen Mindbody:

 1. Last ned appen «Mindbody» i Appstore/Playstore
 2. Logg inn eller opprett bruker
 3. Kjøp klippekort/medlemskap eller book deg på ønsket time ed å trykke på «Book»

Hvorfor bør jeg trene?

Styrke- og kondisjonstrening er per i dag det som er bevist å gi flest helsegevinster mtp smertereduksjon, økt funksjon, forebygging og bedring av livsstilssykdommer som diabetes, hjerte- og karsykdom. Aktivitet gir økt velvære, bedre søvn og ikke minst en sterkere kropp som tåler mer. Informer oss om det er noe du savner på timeplanen vår.

Vi har timer som passer for alle. Øvelser og intensitet tilpasses den enkelte i alle gruppene. Hver gruppe har maks 10 deltakere slik at du får tett oppfølging i gruppetimene.

Styrketrening anbefales de som ønsker å bli sterkere og få mer muskelmasse. Kondisjonstrening gir bedre lunge-, hjerte- og hjernefunksjon. Bevegelighet kan motvirke spenninger i muskler, stivhet i ledd og redusere smerter. Arbeid med pust, holdning og oppmerksomt nærvær som inngår i yoga kan gi bedre håndtering av stressende hverdagssituasjoner, økt kroppsbevissthet og kontakt med seg selv.

45 min

Zumba & Styrke

En time fylt med eksotiske rytmer, god stemning og moro!

 • 10 min oppvarming
 • 20 min Zumba
 • 10 min styrketrening
 • 5 min nedtrapping

45 min

Puls & Kjerne m/ Jorill

Bli med Jorill på en 45 minutters todelt økt med puls og styrking av kjernemuskulatur. Første del fokuserer på å få pulsen opp med enkle øvelser, og andre del inneholder styrkeøvelser av kjernemuskulatur.
Timen foregår i yogasal til motiverende musikk i hovedsak ved hjelp av kroppsvekt.

45 min

Sirkeltrening – Styrke

Sirkeltrening for både nybegynnere og erfarne mosjonister. Fysioterapeut følger deg opp ift belastning og teknikk, og du lærer øvelser som kan tas med videre i egentrening.

45 min

Early Bird

Start dagen din med denne timen! God styrketrening iblandet kondisjonsøvelser for deg som vil starte dagen med en god økt.

45 min

POWER-lørdag

Effektiv, artig og motiverende fullkroppstrening for alle. Vi rullerer på instruktør, så timen blir variert fra gang til gang, men det blir alltid noe styrke og kondisjon. Fin måte å starte helgen på!

30 min

Stretching

Denne timen føler POWER-lørdag og fokuserer på tøyning, avspenning og ro. Et godt tilbud til deg som kun vil tøye eller som ønsker å strekke ut og roe kroppen etter en hard økt.

45 min

Tabata m/ Stretching

Intervall-økt. En tabata består av 8 runder med 20 sekunder arbeid og 10 sekunder hvile. Med motiverende musikk og få pauser er dette en treningsform som er rask, men effektiv. Og ikke minst, utrolig gøy. Etter Tabataen (ca 30 min) bruker vi ca 15 min på uttøyning.

30 min

Tabata

Intervall-økt. En tabata består av 8 runder med 20 sekunder arbeid og 10 sekunder hvile. Med motiverende musikk og få pauser er dette en treningsform som er rask, men effektiv. Og ikke minst, utrolig gøy. Tabata i sal er en gruppetime med fokus på å styrke hele kroppen med kroppsvekt.

50 min

Basistrening m/ fysio

Timen er ledet av fysioterapeut. En god time der en fokuserer på hele kroppen: oppvarming til musikk, tøyning, balansetrening, styrketrening og avspenning til slutt. Passer for alle, også deg som er under 50 år! Timen foregår i sal, uten apparater.

60 min

Vinyasa Yoga

Dynamisk yoga holdt av Ingeborg Njerve. Vinyasa yoga er bra for deg som vil ha yoga som utfordrer kroppen fysisk og får opp pulsen. Øvelsene tilpasses slik at timen passer for alle.

60 min

Restorative Yoga

Stressreduserende og deilig yogaøkt i rolig tempo med fokus på pust, tilstedeværelse og oppmerksomhet. Vi forsøker å finne ro og balanse ved hjelp av pusteteknikker, bolstre, tepper, klosser og aromaterapeutiske oljer. Passer for alle, også ved helseutfordringer/skader.

60 min

Myk søndagsyoga

Rolig og myk søndagsyoga med Eva Christensen fra 19:15 til 20:15. En time der du kan finne ro, varme og klargjøres til ny uke. En time som gjør godt for kropp og travle hoder. Det er ingen krevende øvelser eller høyt tempo.

45 min

Styrke Fullkropp m/Jorill

Bli med Jorill på en 45 min-økt full av inspirerende øvelser og styrketrening for hele kroppen. Timen foregår i treningssalen til motiverende musikk og kan tilpasses alle nivå.

45 min

Mandagsboost!

Start mandagen på en god måte! Mandagsboost! er en variert time med kondisjon- og styrkebaserte øvelser.

45 min

Mage, rumpe & lår

Effektiv mage-, rumpe- & lårtrening på 30 min!