Fysioterapi

Våre fysioterapeuter hjelper deg med din helse og livsstil. Har du vondt i et kne, skulder eller i rygg og nakke? Nedsatt bevegelighet eller balanse? Nylig operert? Få god hjelp til dine muskel- og skjelettplager. Fysioterapeutene tilbyr treningsveiledning, livsstilsveiledning og kroppsanalyse. Er du usikker på hva vi kan hjelpe deg med – kontakt oss på tlf 465 04 000 eller send oss en e-post så svarer vi så snart vi har anledning.

Fysioterapeutene ved Paradis Helse er privatpraktiserende og uten driftstilskudd. Du trenger ikke henvisning. Har du privat helseforsikring? Vi har avtale med forsikringsselskapene: Tryg, Falck Helse, Storebrand, Vertikal Helse, Gjensidige, If, Codan og Protector forsikring. Hør med forsikringen din om du kan få dekket behandlingen din hos oss. Det er ingen ventetid – kom raskt i gang med behandling i dag!

Fysioterapeutene samarbeider tett med de andre fagpersonene på helsesenteret og henviser videre etter behov.

Undersøkelse og behandling

Våre fysioterapeuter utfører en grundig anamnese, undersøkelse og funksjonsvurdering. De har fullt fokus på hver enkelt pasient og høy kvalitet i behandlingen. Behandlingsmetode og tiltak velges på bakgrunn av forskning, sykehistorie, livssituasjon og funn på spesifikke tester, sammen med pasientens egne erfaringer og ønsker. Hos oss er en aktiv tilnærming viktig. Det vil si at vi ønsker å gi pasienten kunnskap og ferdigheter til å delta aktivt i sin egen behandling. Dette blir vektlagt i den individuelle behandlingen for at du som pasient kan håndtere plagene dine mest mulig selvstendig. Slik kan vi forebygge nye plager og gi langvarige resultater.

Fysioterapeutene har inngående kunnskap om muskel-, nerve- og skjelettsystemets oppbygging og funksjon.

Aktivitet som medisin er godt vitenskapelig dokumentert og vil oftest gi deg som pasient den beste forutsetningen for å bli frisk og holde deg skadefri. Fysioterapeutene holder også gruppetrening med fokus på styrke, kondisjon og bevegelighet, etter Helsedirektoratets anbefalinger. Du kan lese mer om fysioterapi her. Fysioterapeutene utfører også trykkbølgebehandling, ultralyddiagnostikk og nålebehandling ved behov.

Behandlingsmetoder og spesifikke behandlingsteknikker

  • medisinsk treningsterapi og slyngeterapi
  • spesifikk styrke- og utholdenhetstrening
  • trykkbølgebehandling og diagnostisk ultralyd
  • gruppetrening
  • ergonomi – tilrettelegging av hjem eller arbeidsplass
  • tøyningsteknikker og traksjonsbehandling
  • triggerpunktbehandling med nåler
  • medisinske massasjeteknikker