Hudoppstramming med Fotona Tightsculpting

Fotona Tightsculpting er en effektiv og trygg behandling som kan brukes til å stramme opp huden på det fleste steder på kroppen ved å forbedre hudens struktur og redusere fett.

Behandlingen

Laserbehandlingen kombinerer to bølgelengder (Nd: YAG og Erbium) for dyp oppvarming og ødeleggelse av fettceller og samt forbedring av hudens overflate. Kombinasjonen av disse to bølgelengdene gjør det mulig å stramme opp huden, forbedre dens struktur og redusere fett. Områder som ofte behandles er mage, overarmer og hals. Dette er en fin behandling ved slapp hud etter for eksempel vektnedgang eller svangerskap. Det er også egnet for hud som har tapt elastisitet på grunn av aldring. Behandlingen kan også kombineres med behandling for strekkmerker.

Legekonsultasjon kan gjennomføres i forkant av behandling samme dag.  Det settes av ca 1 time til konsultasjon + behandling. Det er ingen/ lite ubehag forbundet med denne behandlingen. Gravide/ammende behandles ikke.

Hva kan du forvente

Antall behandlinger: 2- 4

Behandlingsintervall: hver 14 dag

Resultater: Fettreduksjon skjer gradvis det første 10 dager etter behandling. Noe hudoppstramming vil oppleves umiddelbart. Mer langvarige resultater kan sees etter ca 1 måned. Endringene kommer underveis i behandlingsforløpet. Endelig resultat etter oppstramming og hudforbedring sees ca 6 måneder etter siste behandling.

Vedlikehold: Kan være behov for vedlikehold med 1-2 behandlinger i året.

Pris

En behandling lite område (feks hals/overram) kr 3 450,-
En behandling stort område (feks mage/flanker/lår) kr 5 500,-
Kur på 3 behandlinger lite/stort område kr 7 500,-/11 500,-

Viktig før behandling

Området som skal behandles skal være beskyttet for sollys 2 uker i forkant av behandling, anbefales bruk av solkrem 50. Solbrun hud øker risiko for hyper/hypopigmentering. Hold deg godt hydrert, bruk fuktighetskrem i forkant ved tørr hud.

Viktig etter behandling

Huden kan etter behandling bli lett irritert, sår og rød. Dette avtar i løpet av noen dager. Som med alle laserbehandlinger er det risiko for pigmenteringsendringer i huden. Unngå kremer/oljer som kan irritere huden etter behandlingen. Unngå soling av området i 2 uker etter behandling.