Injeksjonsbehandling

Rynker som forårsakes av gjentatt mimikk kan reduseres ved å få den underliggende muskulaturen til å slappe av. Ujevnheter, for lite fukt eller tapt fylde i huden kan korrigeres ved å stimulere til remodellering av vev og oppstramming av huden. Overdreven svette og tanngnissing kan også behandles ved hjelp av injeksjoner.

Vi tilbyr ulike injeksjonsbehandlinger avhengig av ønske og problemstilling: botulinumtoksin (Azzalure) og hyaluronsyrebehandling (Profhilo).

Botulinumtoksin er et muskelavslappende middel som blokkerer nerveimpulsene til små ansiktsmuskler og hindrer at disse trekker seg sammen. Dette fører til en glattere overliggende hud med mindre synlige rynker.

Botox kan også brukes mot overdreven svetteproduksjon i armhulene, hender og føtter som skyldes overaktivitet i svettekjertlene.

Profhilo er et injiserbart hyaluronsyreprodukt som styrker, fukter og strammer opp huden. Profhilo har en remodellerende effekt på vev som taper spenst i aldringsprosessen. Profhilo er også utmerket å bruke mot dehydrert hud og som forebyggende behandling mot aldringstegn.

Priser:

Botox fra 1850;-

Profhilokur 2 behandlinger (anbefalt) 5900;-