Uforpliktende konsultasjon

Har du lyst å gjøre noe for huden din men er usikker på hva som er det beste alternativet for deg? Har spørsmål med tanke på vårt behandlingstilbud med tanke på hudforbedring?  Da anbefaler vi at du bestiller en konsultasjon hos for vurdering hos vår medisinsk ansvarlige lege Dr. Ingrid Rokstad. Sammen kan dere skreddersy et helhetlig program tilpasset dine ønsker for hud og kropp.

Vi kan hjelpe deg å oppnå en bedre hudkvalitet og et sunt og naturlig utseende. Ved å kombinere ulike behandlingsformer kan man jobbe effektivt med utfordringer som blant annet arrdannelser, strekkmerker, pigmenteringer, akne, rosacea, sprengte blodkar og volumtap.

Vi tilstreber alltid en god hudhelse og naturlige resultater og ønsker at du som pasient skal føle deg ivaretatt både før, under og etter behandling.

Ved konsultasjon får du informasjon om ulike behandlingsalternativer egnet din problemstilling. Vi går også igjennom hvordan de virker og utføres, og fordeler og eventuelle ulemper ved behandling.

På Paradis Helse tilbyr vi behandling med laser, injeksjoner, reseptbelagte medisiner, kjemiske peeler og medisinske hudprogram. Ofte kombineres to eller flere behandlingsmetoder for å oppnå best mulig resultat. Ved kombinasjonsbehandlinger får man alltid et uforpliktende pristilbud først. Ved kombinasjon av behandlingsmetoder eller flere behandlinger på rad gis det en rabatert pakkepris.

En konsultasjon hos Dr Rokstad med tanke på hudforbedrende behandling er uforpliktende og gratis. Dersom en velger å gå videre med behandling, kan dette ofte gjøres i samme time, pris vil da avhenge av hvilke behandling som utføres.

Vi behandler blant annet vanlige tilstander som:

  • Pigmentflekker
  • Akne (kviser)
  • Arr
  • Fine linjer og rynker
  • Aldrende hud (volumtap/tap av elastisitet)
  • Strekkmerker
  • Sprengte blodkar
  • Neglsopp

Vi tilbyr også gynekologisk laserbehandling (Fotona Intimalase) som er en anerkjent og effektiv metode for behandling av plager som urinlekkasje, vaginal prolaps, nedsatt tonus i skjeden og vaginal tørrhet hos kvinner. Før og etter disse prosedyrene utføres en gynekologisk undersøkelse og kontroll. Les mer om tilbudet vårt med gynekologisk laser her.